Kontakt
Barelli 1
STORM 1
Conquistador 1
Serpieri 1-2
Narcisse
Eternum 1
Sauvages 1
Den Ekstraordinære Rejse 2
Lonesome 1
Rovdyr 1
Skammen og det glemte 1
De Dødes Sjæle
Fyrre kister
Al & Brock 2
Jorden rundt i 80 dage
Giften 1

E-voke er et dansk forlag, der udgiver tegneserier i høj kvalitet – både fra

helt nye tegnere, men også klassiske album, der fortjener genudgivelse. 

BAG OM E-VOKE

E-voke blev etableret i 2018 af Lars Christiansen ud fra en livslang passion for tegneserier. Sammen med Lea Mejdahl Christiansen er ønsket at udgive interessante og gode tegneserier – nye som gamle – og udvalgt med udgangspunkt i vores egen smag og med fokus på høj kvalitet i både indhold og tegnestil. Vores værdigrundlag er simpelt: vi trykker mindre oplag og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Mens vi arbejder på igangværende serier, kigger vi også hele tiden efter nye kunstnere og spændende album.

 

VORES BAGGRUND

Lars har en baggrund som uddannet grafiker og Lea har før drevet webshop. Vi er begge uddannede Cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Karls Universitetet i Prag, Tjekkiet. Vi har stor interesse for tegneserier, bøger, formidling og kultur.

KONTAKTINFORMATION

Adresse:

Højsagervej 9, 2500 Valby, Danmark


(+45) 20 82 21 19

Telefon:

Online 

TEGNESERIE

WEBSHOP  

Lea og Lars interviewes af Dennis Jacob Rosenfeld fra Fantask og foræller om E-voke, lidt om os og vores udgivelser.

E-VOKES MILJØPOLITIK

Hos E-voke ønsker vi at tage hensyn til miljøet og vi ønsker ikke at belaste CO2-udledningen mere end højst nødvendigt. Derfor trykker vi altid kun i mindre oplag, som vi er sikre på der er købere til.


Vi startede med at plante et træ for hver udgivelse. Vores første træ blev et kirsebærtræ tilegnet Pierre Wininger der har tegnet Victor Billetdoux-trilogien. Vi fik plantet mange træer, men vi har nu indgået aftale med Den Danske Naturfond, således at vi fremover i stedet donerer og køber 1m2  naturgrund for hver tegneserieudgivelse.

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev er du meget velkommen til at sende os din e-mail og navn og så sørger vi for at tilmelde dig.

 
 
 

Anmeldereksemplarer:

Vi er naturligvis glade for, hvis nogen har lyst til at anmelde vores album, men da vi får rigtig mange henvendelser om frieksemplarer, tilbyder vi kun anmeldereksemplarer i et meget begrænset omfang. Vi håber på forståelse for dette.

Kirsebærtræet tilegnet tegneren Pierre Wininger

blev plantet i april, 2019.

E-voke · Højsagervej 9 · 2500 Valby · Denmark

 

e-mail: info@e-voke.dk     tlf. (+45) 20 82 21 19

 

Copyright 2020 E-voke