Om / Kontakt
Magiline 1
Rovdyr 1
Conquistador 1
Skammen og det glemte 1
Golden Dogs 1
Lonesome 1
Vance samlet Howard Flynn
Serpieri 1
Fyrre kister
Jorden rundt i 80 dage
Giften 1
Barelli 1

Online 

TEGNESERIE

WEBSHOP  

E-voke er Danmarks nye tegneserieforlag, der udgiver en bred vifte af kvalitetstegneserier. 

KONTAKTINFORMATION

Adresse:

Højsagervej 9, 2500 Valby, Danmark


(+45) 20 82 21 19

Telefon:

 
 
 

OM ANMELDEREKSEMPLARER

Vi er naturligvis glade for, hvis nogen har lyst til at anmelde vores album, men da vi får rigtig mange henvendelser om frieksemplarer, tilbyder vi kun anmeldereksemplarer i et meget begrænset omfang. Vi håber på forståelse for dette.

FORLAGETS AMBITIONER

E-voke som forlag har et ønske om at udgive et bredt spektrum af spændende kvalitetstegneserier, som både kan underholde og give store læseoplevelser. Vi mener, at der i årevis har været for lidt fokus på nyere flotte tegneserier og vores håb er at udgive mange af de interessante album, som normalt ikke er til at finde på dansk. Derfor finder vi både nye album fra en lang række af europæiske og nord- og sydamerikanske forlag, men skaber også helt nye og uudgivne tegneserier (eksempelvis “Historier fra det vilde vesten", “Victor Billetdoux" og “Evergreen Mysterierne"). E-vokes album udgives i den bedst mulige trykkvalitet. I vores salg af album vægter vi at sælge via vores webshop samt udvalgte tegneserie- og specialbutikker.


BAG OM E-VOKE

E-voke blev etableret i 2018 af ægteparret Lea Mejdahl Christansen og Lars E. Christiansen ud fra begges livslange passion for bøger og tegneserier. 

Lars har en baggrund som uddannet grafiker og Lea har før drevet webshop. Vi er begge uddannede Cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Karls Universitetet i Prag, Tjekkiet. Vi har stor interesse for tegneserier, bøger, formidling og kultur.

I første omgang startede E-voke med en drøm om blot at udgive ét album som Kickstarter-projekt, men tingene tog fart og voksede til at blive et regulært forlag. 

Vores fokus er at udgive interessante og gode tegneserier – nye som gamle – og udvalgt med udgangspunkt i vores egen smag.

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail er du meget velkommen til at tilmelde dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om måneden (og ikke straks ved tilmelding).

Lea og Lars interviewes af Dennis Jacob Rosenfeld fra Fantask og foræller om E-voke, lidt om os og vores udgivelser.

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

E-VOKES MILJØPOLITIK

Vi ønsker at tage hensyn til miljøet og vil undlade at belaste CO2-udledningen mere end højst nødvendigt. Derfor får vi trykt i Danmark og altid i mindre oplag, som der er købere til.

Først plantede vi træer for hver udgivelse og det første træ blev et kirsebærtræ tilegnet Pierre Wininger (Victor Billetdoux-trilogien). Vi plantede mange træer, men har nu indgået aftale med Den Danske Naturfond, således at der doneres 1m2  naturgrund for hver tegneserieudgivelse.

Kirsebærtræet tilegnet tegneren Pierre Wininger sat i april, 2019.

E-voke · Højsagervej 9 · 2500 Valby · Denmark

 

e-mail: info@e-voke.dk     tlf. (+45) 20 82 21 19     CVR: 40066667  

 

Copyright 2020 E-voke