E-voke

KOM I KONTAKT MED OS

BAG OM E-VOKE

E-voke blev etableret i 2018 af Lars Christiansen ud fra en livslang passion for tegneserier. Med Lea Mejdahl Christiansen på sidelinjen er ønsket at udgive interessante og fangende tegneserietitler – udvalgt med udgangspunkt i vores egen mavefornemmelse og med fokus på høj kvalitet i både indhold og tegnestil. Vores værdigrundlag er simpelt: vi trykker i mindre oplag og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder i øjeblikket på både at genudgive ældre tegneserier og samtidig på at finde helt nye kunstnere og spændende album.

 

VORES BAGGRUND

Vi er begge uddannede Cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Charles University i Prag, Tjekkiet. Med vores interesse for bøger og tegneserier, formidling og digital teknologi håber vi via denne hjemmeside at kunne give et indblik i et spirende tegneserieforlag – og vi glæder os meget til at kunne præsentere flere spændende nye titler i løbet af året.


E-VOKES MILJØPOLITIK


Hos E-voke ønsker vi at tage hensyn til miljøet og vi ønsker ikke at belaste CO2-udledningen mere end højst nødvendigt. Derfor trykker vi altid kun i mindre oplag, som vi er sikre på der er købere til.


Vi planter for hvert udgivne album, et nyt træ som symbol og navngiver det efter tegner og album. Vores første træ er blevet et kirsebærtræ tilegnet Pierre Wininger der har tegnet Victor Billetdoux-trilogien.

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

KONTAKTINFORMATION

Adresse:

Højsagervej 9, 2500 Valby, Danmark


(+45) 20 82 21 19

Telefon:

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev er du meget velkommen til at sende os din e-mail og navn og så sørger vi for at tilmelde dig :-)

 
 
 

Kirsebærtræet tilegnet tegneren Pierre Wininger er blevet plantet i april, 2019.

E-voke · Højsagervej 9 · 2500 Valby · Denmark

 

e-mail: info@e-voke.dk     tlf. (+45) 20 82 21 19

 

Copyright 2019 E-voke