Kontakt


KONTAKT E-VOKE


Passion for tegneserier!

E-voke

BAG OM E-VOKE

E-voke blev etableret i 2018 af Lars Christiansen ud fra en livslang passion for tegneserier. Sammen med Lea Mejdahl Christiansen er ønsket at udgive interessante og fangende tegneserier – nye som gamle – og udvalgt med udgangspunkt i vores egen mavefornemmelse og med fokus på høj kvalitet i både indhold og tegnestil. Vores værdigrundlag er simpelt: vi trykker mindre oplag og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder i øjeblikket på både at genudgive ældre tegneserier og samtidig på at finde helt nye kunstnere og spændende album.

 

VORES BAGGRUND

Vi er begge uddannede Cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Charles University i Prag, Tjekkiet. Med vores interesse for bøger og tegneserier, formidling og digital teknologi håber vi via denne hjemmeside at kunne give et indblik i et spirende tegneserieforlag – og vi glæder os meget til at kunne præsentere flere spændende nye titler i løbet af året.


E-VOKES MILJØPOLITIK

Hos E-voke ønsker vi at tage hensyn til miljøet og vi ønsker ikke at belaste CO2-udledningen mere end højst nødvendigt. Derfor trykker vi altid kun i mindre oplag, som vi er sikre på der er købere til.


Vi startede med at plante et træ for hver udgivelse. Vores første træ blev et kirsebærtræ tilegnet Pierre Wininger der har tegnet Victor Billetdoux-trilogien. Vi fik plantet mange træer, men vi har nu indgået aftale med Den Danske Naturfond, således at vi fremover i stedet donerer og køber 1m2  naturgrund for hver udgivelse.

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

KONTAKTINFORMATION

Adresse:

Højsagervej 9, 2500 Valby, Danmark


(+45) 20 82 21 19

Telefon:

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev er du meget velkommen til at sende os din e-mail og navn og så sørger vi for at tilmelde dig :-)

 
 
 

Anmeldereksemplarer:

Vi er naturligvis glade for, hvis nogen har lyst til at anmelde vores album, men da vi får rigtig mange henvendelser om frieksemplarer, tilbyder vi kun anmeldereksemplarer i et meget begrænset omfang. Vi håber på forståelse for dette.

Kirsebærtræet tilegnet tegneren Pierre Wininger

blev plantet i april, 2019.

E-voke · Højsagervej 9 · 2500 Valby · Denmark

 

e-mail: info@e-voke.dk     tlf. (+45) 20 82 21 19

 

Copyright 2020 E-voke