Serpieri - Historier fra det vilde vesten (softc.)
E-voke

Serpieri - Historier fra det vilde vesten 1

179,00 kr.

Nu genoptrykkes en softcover-version af det populære Serpieri-album "Historier fra det vilde vesten"!


Med dette album af den italienske mester-tegneserieskaber, Paolo Eleuteri Serpieri, vises hans talent for at fortælle historier fra det vilde vesten. I to historier skildres en meget rå side af livet i vesten, hvor vilde indianere og gemene cowboys drives af had, hævntørst og religiøst vanvid. Samtidig får man som læser blik for den brutale tilværelse, livet som kvinde kan have været på prærien og de nådesløse betingelser, de måtte indordne sig under. 


Manden uden tommelfingre er en farvelagt historie om pigen Angie, der i oprør mod sin tyranniske far og familiens slidsomme tilværelse, slutter sig til det frie liv på prærien sammen med indianerne, i håbet om en bedre fremtid. Men tingene går sjældent som man forestiller sig og hun går en barsk fremtid i møde. 


Den hvide indianer er en af Serpieris tidlige historier i sort-hvid og skildrer cowboyen John, der vender tilbage til sin families ranch for at genoptage deres forgæves søgen efter en forsvunden søster. Men en dramatisk række af begivenheder tager fart og med meget barske og tragiske konsekvenser.


Specifikationer:


Titel: Historier fra det vilde vesten 1


Forfatter og tegner: Paolo Eleuteri Serperi


Serie: Historier fra det vilde vesten


Forlag: E-voke


ISBN nr. 978-87-93952-06-5


Genre: Western


Paperback, 68 sider, i farver og sort/hvid.

E-voke · Højsagervej 9 · 2500 Valby · Denmark

 

e-mail: info@e-voke.dk     tlf. (+45) 20 82 21 19

 

Copyright 2020 E-voke