Nyheder

Vores tre nyeste album er lige landet (den 20. august), så nu kan man igen følge vores velkendte klassiske helt, "Barelli", som kommer ud i nye forviklinger i seriens album 4...

Den nye westernserie, "Giften", med en kvinde i hovedrollen er ude i et giftigt hævntogt... Resten må du læse dig til. 

Vi følger også op med anden del af serien, "Rovdyr" et vampyr-gys i nutidens New York med et søskendepar, der både myrder og elsker med velbehag – og gerne samtidigt!

DET FØRSTE VANCE SAMLEALBUM DEN 17. SEPTEMBER

Endelig, den 17. september, udkommer det første samlealbum af den kendte tegner, William Vance. I første album er den komplette samling af historier om “Howard Flynn" – et flot og klassisk album med søhelte, pirater og alt det, der hører genren til! Serien opfølges med flere af Vances store serier (Rodric, Ramiro, Ringo m.fl.) 

ODILON KOMMER UD PÅ FLISEN I PIGALLE DEN 17. SEPTEMBER

Også den 17. september kan du igen møde den muntre missionær, Odilon Verjus. Af vatikanet er han sendt på lidt af en opgave i Paris' frække kvarter, Pigalle... Se mere her: “Odilon Verjus i Pigalle" – Det er nok et af de mest morsomme album vi nogensinde har læst... Og samtidig et alt andet end politisk korrekt album!

SIENNA JAGTER DE MAGTFULDE BAGMÆND 17. SEPTEMBER

Den 17. september er også dagen, hvor vi igen går undercover i krimiserien Sienna. I seriens anden del forsøger hun og veninden, Gabrielle, at finde de magtfulde bagmænd, der har arrangeret mordet på deres fælles ven og dekan på Yale Universitetet, Solis.

Det vil snart vise sig, at dette komplot har tråde til de højeste og mest magtulde steder.... Se mere her: Sienna (2)" .

MANARA-KRIMI KOMMER PÅ DANSK I NOVEMBER

                                            Milo Manara er en legende og en af de mest                                               anerkendte tegnere i verden, så det er en

kæmpe ære, at udgive et af hans nyere værker: "Pandoras øjne" som flot hardback-album. Stilen i albummet er umiskendeligt Manara, men mere en krimi end de album, som han ellers kendes for. 

DANSK DEBUTANT MED EN FLOT GRAPHIC NOVEL

Det er en store ære for os, at vi til oktober udgiver vores første danske graphic novel! Albummet “Radio 101,3" er skrevet og tegnet af den danske debutant, Martin Andersen og tager tungtvejende eksistentielle temaer som angst, sårbarhed, livet og døden op. Albummet er rigt illustreret med Martins eminente og smukke tegninger, der på fineste vis understreger albummets vigtige tematik. 

FIK DU FAT I DISSE FIRE POPULÆRE ALBUM?

Juli har været western- og Serpieri-måned hos E-voke! "Historier fra det vilde vesten 3" og første del af "TEX"-serien, der begge er tegnet af Serpieri, er udkommet side om side og har været enormt populære. Begge serier fortsættes naturligvis – mere herom længere nede på siden!

Juli måned bød også på to andre ventede album! Fortsættelsen og anden del af "Golden Dogs" og et nyt fantasy-eventyr, "Kaosstenen". 

I "Golden Dogs" udfører den berygtede bande endnu et stort kup... Men noget går galt, og Fanny må flygte til Paris, hvor hun som “letlevende dame" gør sig populær ved, at det nu er hende som udvælger mænd – og kvinder...
I første del af "Kaosstenen" møder vi historiens helte, Araes og Navel, der er udsendt til en fjern provins, hvor de får vækket onde kræfter til live i et øde tempel... Samtidig er en invasion af orc-lignende barbarer på vej!

FLOT TEGNESERIE OM ET AF KRIGENS STORE MYSTERIER

Albummet “Argentina” leger med tanken om, hvad der blev af Hitler i '45...  Og er der noget bekendt ved stregen? Ja, så er det ikke så sært – albummet er skabt af Lele Vianello, som har assisteret Hugo Pratt!

Udkommer sommeren '22!

TRILOGIEN "SKYGGERNE OVER SIERRA MADRE"

Westernserien "Skyggerne over Sierra Madre"s tre dele er udgivet. Denne velfortalte trilogi bliver bare bedre og bedre for hver af seriens tre album. Både læsere og anmeldere er meget begejstrede. Vi har, i samarbejde med forfatteren, tilføjet en ekstra side i tredje album, med fotos og baggrundshistorien om nogle af de virkelige personer,  at man stadig kæmpede med apache-indianerne langt op i 1930'erne.

FJERDE “HISTORIER FRA DET VILDE VESTEN“-ALBUM PLANLAGT

Allerede nu kan man glæde sig til det fjerde album i rækken af "Historier fra det vilde vesten". Dette album som udkommer i sommeren 2022 vil indeholde tre historier: “John og Mary", "Fratello rosso" (Røde bror) samt "Sortilegio dello sirito delle acque" (Vandåndens forbandelse). Også næste år vil vi udgive en nummeret samler-version og et almindeligt softcover album.

E-VOKE... OG CAMBONI TIL ART BUBBLE!

Den 17.-19. september afholdes Art Bubble-messen i Dokk1 i Århus – og vi glæder os meget til at deltage og hilse på jer tegneserielæsere! Vi vil have nye spændende udgivelser med ("Vance: Howard Flynn", “Sienna 2" og “Odilon Verjus 2") – og selvfølgelig en masse gode tegneserietilbud. Og bemærk, at tegneren af den populære serie Den ekstraordinære rejse", Silvio Camboni deltager!

Vi har endnu ikke alle filerne, men kan glæde jer læsere med at vi, sandsynligvis som de første i nyere tid har tænkt os at genopleve bladformen – med en ny fed "Twilightzone"-agtig serie. Mere herom følger!

GYS OG MYSTIK – I BLADFORM!

Man kan godt glæde sig til en flot ny serie i to album, der fortolker fortællingen om "Skønheden og udyret". Historien er faktisk oprindeligt fra 1720 (og er ikke en historie kun Disney har opfundet...).

NY KONTRAKT PÅ EN KLASSISK FORTÆLLING!

DEN FORSVUNDNE BERNARD PRINCE!

På baggrund af en læserhenvendelse blev vi bekendt med, at album nr. 16 med "Bernard Prince" aldrig var udkommet på dansk. Dette album har blev oprindeligt udgivet af et mindre fransk forlag i 1992, som desværre lukkede. Både tegninger og trykfilm forsvandt. Vi har fået æren af at være dem, der får lov at genskabe albummet igen! Udgivelse bliver i starten af 2022 og en ny dansk titel følger.

Hvert album vil indeholde en masse interessant ekstramateriale og ikke før udgivne historier! 

Næste år udgives de flotte samlede album med de mange sager, som den gode helt "Agent 327" må klare! Serien er tegnet og forfattet af Martin Lodewijk, der som et af Hollands helt store tegneserie-navne også har været medskaber af serien "Storm". 

E-VOKE UDGIVER AGENT 327 I FLOTTE SAMLEDE ALBUM!

MERE SCIENCE FICTION – SKREVET AF BEC!

Der kommer mere science fiction... Af en af tidens mest populære tegneserieforfattere, Christophe Bec, der også har skrevet "Eternum". Den nye serie "Siberia 56" er tegnet af Sentenac og første album  udkommmer i 2022!

FANTASY AF KEN BROEDERS: TYVE OG TROLDE

Tyve og trolde” handler om en skjult verden, hvor fantastiske skabninger har søgt tilflugt. Den onde trold, Dellric Twotter, indblandes i en række eventyr, da et menneske pludselig dukker op. Tegneren Ken Broeders er også kendt for serien “Hinsides stenen".

E-VOKE OG “STORM" I TROLDSPEJLET

Vi er stolte over at Storm album 1 "Dybets verden" anmeldes i DR's Troldspejlet. Jakob Stegelmann og Ida Rud giver albummet fine ord med på vejen og kalder bl.a. albummet for “nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23 ved at klikke på linket ovenfor.

SPANSKE ALTUNA KOMMER ENDELIG PÅ DANSK!

Horacio Altuna er udkommet flere gange på dansk, men det ligger mange år tilbage (med bl.a. “Den sidste chance” og “Loco”. Altuna er dog også kendt for at kunne tegne smukke kvinder og har lavet en lang række af erotiske noveller til “herremagasinet”, Playboy. Disse noveller samt skitser og andet ekstramateriale kommer fra os i tre deluxe album, som vi glæder os meget til at udgive. Det første album, "Voyeur" udgives i december i år.