Nyheder

"Voyeur" af Horacio Altuna er nu udkommet! Altuna er meget kendt for at kunne tegne smukke kvinder og har lavet en lang række af erotiske noveller til “herremagasinet”, Playboy – Det er disse noveller samt skitser og andet ekstramateriale som vi nu har udgivet i det første af tre deluxe album. Mange andre tegneserier af Altuna er tidligere udkommet på dansk, men det ligger mange år tilbage: bl.a. “Den sidste chance” og “Loco”.


Samtidig har vi udgivet "Vildmarkens stjerne", som er en flot western-serier tegnet af Marini (kendt for Roms Ørne, Rovdyr mfl.) og historien er af Desberg, som har skrevet udtroligt mange tegneserier (bl.a. "Sienna").

E-VOKE UDGIVER MANARA! KRIMIEN, PANDORAS ØJNE

Milo Manara er en legende og en af de mest

anerkendte tegnere i verden, så det er en stor ære at udgive et af hans nyere album: "Pandoras øjne" som flot hardback-album. Albummet er umiskendeligt Manara, og hans smukke kvindefigurer er let genkendelige, men mere en krimi end det han ellers kendes for.

STORMS EVENTYR BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE

Storm og Rødhår kommer på nye, hæsblæsende eventyr i albummet "Det grønne helvede". Efter deres rejse gennem ørkenen styrter de ned i en enorm jungle og bliver borte fra hinanden. Men snart finder de begge ud af, at junglen beboes af andre mennesker, men også aber og uhyggelige væsner. Nok seriens foreløbigt flotteste album!

TEX VENDER TILBAGE

Vi fortsætter den genfortolkede serie om westernlegeden Tex Willer i album to med titlen "Frontera" (der også betyder grænseland). Denne gang fører Mario Alberti pennen og har virkelig tegnet en flot western efter genrens og TEX-seriens traditioner og med gode, overraskende plot-twists i forfatter Mauro Bosellis historie.

DEN FANTASTISKE ETERNUM-TRILOGI ER KOMPLET

Efter de to første album er spændingen på sit højeste. Efter fundet af den mystiske sarkofag i album 1, som indeholdt den gudesmukke Eva, opdagede man pludselig i album 2, at flere lysstråler fra forskellig retninger i universet havde direkte kurs mod jorden! Denne fantastiske sci-fi-trilogi, Eternum, er afsluttet med dette tredje album, "Eva" som er udkommet.

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere de danske læsere for en spændende ny krimiserie! "Verhovens afdeling" er baseret på en fransk success og bogserie, der som omdrejningspunkt har den klassiske trætte politimand, der sættes på de mest umulige opgaver!

Første del er planlagt til udgivelse i april 2022.

SELVESTE GREV DRACULA...

Som lidt af en sensation kan vi glæde de mange tegneserielæsere med at E-voke udgiver måske en af litteraturhistoriens største klassikkere, "Dracula" i en fuldsstændig uovertruffen fortolkning af Georges Bess, og vil være at finde blandt vores nye album i foråret 2022.

HORROR AF RICHARD CORBEN

Hos E-voke er vi store fans af Ricard Corben. Og dette er vores tredje album med den verdensberømte tegner. Her er der tale om horror-tegneserien "Bigfoot", som byder på ægte gys og bloddryppende sider, hvor kan læse en udlægning af myten om det uhyrlige monster, der jagter mennesker i skovene i det nordlige USA...

GRAPHIC NOVEL AF DANSKE MARTIN ANDERSEN

Den første danske graphic novel fra E-voke er, "Radio 101,3", af debutanten Martin Andersen. Med sin fantastisk flotte tegnestil og tankevækkende metafortælling, berører albummet på smuk vis nogle tunge, eksistentielle temaer om blandt andet angst, tilhørsforhold og mening i tilværelsen. Albummet har allerede fået en flot fem-stjernet anmeldelse fra Serieland.

Vi glæder os meget til at præsentere endnu et værk af Juan Zanotto og Emilio Balcarce – teamet bag "Cyber Chronicles” (som vi også i det kommende år skal udgive næste del af). Udgivelsestidspunktet for "Hypernova" er juni 2022.

FJERDE “HISTORIER FRA DET VILDE VESTEN“-ALBUM PLANLAGT

Allerede nu kan man glæde sig til det fjerde album i rækken af "Historier fra det vilde vesten". Albummet udkommer i sommeren 2022 indeholder tre historier: “John og Mary", "Fratello rosso" (Røde bror) samt "Sortilegio dello sirito delle acque" (Vandåndens forbandelse). Også næste år vil vi udgive en nummeret samler-version og et almindeligt softcover album.

MIN FØRSTE TEGNESERIE

Denne nye mini-serie med tegneserier for de mindste "læsere" er ikke bare sød, men kan bidrage til at man som helt lille vil kunne opleve glæden ved at læse (uden at kunne det!). Et barn vil kunne følge handlingen gennem billeder. Albummene indeholder også tegne-øvelser og selve eventyret som letlæst tekst – enten til barnet selv, når man har lært at læse, eller som en fin godnat historie!

ENDNU EN MESTERTEGNER: GIMÉNEZ

Det er en stor ære og fornøjelse også at kunne præsentere tegneserielæsere for den nærmest legendariske tegner Juan Giménez til næste år. Dette album "Den mystiske sag om Roy Ely og andre historier” er et formidabelt album, som samler en lang række af korte historier, der især er science fiction noveller af mere eller mindre bizar art!

FANTASY AF KEN BROEDERS: TYVE OG TROLDE

Tyve og trolde” handler om en skjult verden, hvor fantastiske skabninger har søgt tilflugt. Den onde trold, Dellric Twotter, indblandes i en række eventyr, da et menneske pludselig dukker op. Tegneren Ken Broeders er også kendt for serien “Hinsides stenen" og serien "Tyndall”.

Næste år udgives de flotte samlede album med de mange sager, som den gode helt "Agent 327" må klare! Serien er tegnet og forfattet af Martin Lodewijk, der som et af Hollands helt store tegneserie-navne også har været medskaber af serien "Storm". 

E-VOKE UDGIVER AGENT 327 I FLOTTE SAMLEDE ALBUM!

Dette første album i denne  serie vil indeholde flere korte historier, der ikke før er udgivet på dansk samt "Sagen om det knuste glas", plus selvfølgelig  en masse interessant ekstramateriale.

ET GYS AF H. G. WELLS

I serien med H. G. Wells mange klassiske historier (hvor "Doktor Moreaus Ø" var den første som vi udgav) følger vi det nu op med det næste album: "Den usynlige mand". Historien er fordelt på to album, hvor dette er det første. I denne serie er også "Tidsmaskinen" og natuligvis ogå "Klodernes kamp".

MERE SCIENCE FICTION – SKREVET AF BEC!

Der kommer masser af  science fiction fra E-voke... Af en af tidens mest populære tegneserieforfattere, Christophe Bec, der også har skrevet "Eternum". Den nye serie "Siberia 56" er tegnet af Sentenac og første album  udkommmer i 2022!

Man kan godt glæde sig til en flot ny serie i to album, der fortolker fortællingen om "Skønheden og udyret". Historien er faktisk oprindeligt fra 1720 (og er ikke en historie kun Disney har opfundet...). Første  del er planlagt til efteråret 2022.

DEN KLASSISK FORTÆLLING!

E-VOKE I TROLDSPEJLET

Troldspejlet og Jakob Stegelmand har et par gange taget album fra E-voke med i deres programmer. Første gang med "Storm" album 1 "Dybets verden" , hvor albummet fik meget fine ord med på vejen og kalder bl.a. albummet for “nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23.
Som nyeste udgivelse har Troldspejlet i deres podcast en meget fin og interessant anmeldelse og  gen-nemgang af "Pandoras Øjne" som kan høres HER og omtales fra 24:46 til 35:03.

TEGNESERIE OM ET AF KRIGENS STORE MYSTERIER

Albummet “Argentina” leger med tanken om, hvad der blev af Hitler i '45...  Og er der noget bekendt ved stregen? Ja, så er det ikke så sært – for albummet er skabt af Lele Vianello, som har assisteret Hugo Pratt!

Udkommer sommeren '22!

DEN LEGENDARISKE BUESKYTTE FRA SHERWOOD-SKOVEN... EN NYHED FRA E-VOKE: NOTTINGHAM

En ny serie som vi glæder os meget til er "Nottingham". Man er selvfølgelig ikke i tvivl om at det er den gode gamle historie om Robin Hood, som får et nyt 'take' – flot tegnet af Benoît Dellac og skrevet af Vicent Brugeas / Emmanuel Herzet. Udgivelsen forventes i 2023 – og snart vil man kunne se meget mere om albummet blandt vores 'kommende album'.