Nyheder

Far South" er en hårdtslående gangster-fortælling sat langt mod syd. Den stiltiende Montoyas bar er omdrejningspunkt for albummet, som sammensættes af  kapitler med hver sit fokus, der dog danner én sammenhængende historie. På baren mødes byens hårdkogte skurke for at diskutere stort og småt, mens næverne sidder løst og byens stridigheder gradvis blotlægges. Albummet er skrevet af Rodolfo Santullo og tegnet af den fremadstormende sydamerikanske tegneseriekunstner, Leandro Fernandez.

Nu er westernserien "Skyggerne over Sierra Madre" helt udgivet. Denne flotte og velfortalte trilogi bliver bare bedre og bedre for hver af seriens tre dele og alle, der har skrevet eller talt med os om serien, har været meget begejstrede. Vi har endda fået lov til, og i samarbejde med forfatteren, at tilføje en ekstra side i det sidste album, til de danske læsere, med lidt fotos og information om nogle af de virkelige personer, som har inspireret til historien – og det overraskende faktum, at man stadig kæmpede med apache-indianerne langt op i 1930'erne.

TO NYE SPÆNDENDE KONTRAKTER PÅ PLADS

Vi er meget glade for at have indgået to nye kontrakter for nylig. Den første er på albummet “Argentina”, som vi synes var enormt spænd-ende. For vi er nok mange, som har tænkt over og leget med tanken om hvad der blev af ham den onde med det lille firkantede overskæg i '45...  Og er der noget bekendt ved stregen? Ja, så er det ikke så mærkeligt – albummet er nemlig skabt af Lele Vianello, som i en menneskealder har assisteret Hugo Prat!

Vi glæder os også til at udgive endnu en fantasy-serie: “Tyve og trolde”. Serien handler om en skjult verden, hvor alle mulige fantastiske skabninger har søgt tilflugt. Den onde trold, Dellric Twotter, indblandes i en række eventyr, da et menneske pludselig dukker op. Begge vil stå over for en dødelig trussel, der ikke kun truer den magiske “drivende verden”, men også menneskenes verden.

Tegneren Ken Broeders er også kendt for serien “Hinsides stenen".

NYERE MANARA-KRIMI KOMMER PÅ DANSK I NOVEMBER

Milo Manara er en legende og en af de mest anerkendte tegnere i verden, så det er en kæmpe ære, at vi har fornøjelsen af at udgive et af hans nyere værker: "Pandoras øjne" fra 2007.

Stilen i albummet er umiskendeligt hans, men handlingen i dette album bærer mere præg af at være en krimi end de album han ellers er kendt for. Det udgives som flot hardback album til november.

“KAOSSTENEN" UDKOMMER 30. JUNI

Glæd dig til juni måned, hvor vi udgiver første del af den flotte og spændende fantasyserie "Kaosstenen" skrevet af Gabriel Katz og tegnet af Stéphane Créty. 

To adelige sønner indrulleres i den nemiske hær og udsendes til en fjern provins. På en patrulje forvilder de sig ind i en gammel tempelruin og får rørt ved en stenstøtte. Det får aktiveret gammel og mørk magi og begivenhederne tager for alvor  fart...

JUNI ER SERPIERI OG WESTERN MÅNED!

30. juni begynder vi udgivelsen af den traditionsrige westernserie TEX, i en flot 'remake'-version. Første album udkommer i juni samtidig med album 3 af “Historier fra det vilde vesten”. Begge album er tegnet af verdenskendte Serpieri. Også i år bliver udgivelsen af “Historier..." udgivet i to versioner: En samler- og hardback-version,  i 200 unikt nummer-erede album og som almindeligt softcover-album.

(Har man tidligere købt seriens andre album, vil det være muligt at få samme albumnummer igen.)

DET FØRSTE VANCE SAMLEALBUM I AUGUST

Til august udgiver vi første samlealbum af den kendte tegner, William Vance. Første album er historierne om “Howard Flynn" – en klassisk og forrygende samling af historier om søhelte, pirater med mere! Serien forventes opfulgt med flere af Vances store serier (Rodric, Ramiro, Ringo m.fl.) 

E-VOKE OG “STORM" I TROLDSPEJLET

Vi er stolte over at Storm album 1 "Dybets verden" anmeldes i DR's Troldspejlet. Jakob Stegelmann og Ida Rud giver albummet fine ord med på vejen og kalder bl.a. albummet for “nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23 ved at klikke på linket ovenfor.

SPANSKE ALTUNA KOMMER ENDELIG PÅ DANSK!

Horacio Altuna er udkommet flere gange på dansk, men det ligger mange år tilbage (med bl.a. “Den sidste chance” og “Loco”. Altuna er dog også kendt for at kunne tegne smukke kvinder og har lavet en lang række af erotiske noveller til “herremagasinet”, Playboy. Disse noveller samt skitser og andet ekstramateriale kommer fra os i tre deluxe album, som vi glæder os meget til at udgive. Det første album, "Voyeur" udgives i december i år.