E-voke nyt
_Slides_E-voke is open
H.G. Wells Doktor Moreaus ø
_Slides_KAOS stenen 1 E-voke
_Slides_Corben_Mutanternes verden_ude nu
_Slides_Barelli_3_E-voke
_Slides_Al og Brock 2 E-voke NY
_Slides_Odilon Verjus 1 - E-voke_
Sienna 1
_Slides_lucky Luke_i_Paris
_Slides_VANCE_Samlet_ny_
_Slides_Green Manor Zoom at E-voke
Mickey og det forsvundne ocean
_Slides_Amulet_5_Alvilda_E-voke
_Slides_Blake og Mortimer Molok_E-voke
_Slides_Den Ekstraordinære Rejse 3_ny_
Gammelpot 2
Elsie 1
Panterne 1
Magiline 1
Leningrads helte
Eternum 1
Lonesome 1
Rovdyr 1
Skammen og det glemte 1
300
Conquistador 1
Kors og Klinge 1-2
Golden Dogs 1
Serpieri 1
Fyrre kister
Jorden rundt i 80 dage
Giften 1

Online 

TEGNESERIE

WEBSHOP  

Nyheder fra forlaget:

HG Wells 1 Doktor Moreaus Ø
Mutanternes verden_cover_E-voke
Panterne 1_forside
Den ekstraordinære rejse 3
Al & Brock - Samlealbum 2
Leningrads Helte 1 cover - E-voke_
Odilon Verjus 1 - cover_e-voke front
Magiline 1
Skammen og det glemte 1
Conquistador 1
Don Lawrence - Storm 2
Rovdyr 1
ASTIER - Giften 1
Lawrence - Storm 00
Narcisse cover E-voke
Wininger - Victor Billetdoux
Camboni og Filippi - Den ekstraordinære rejse
Dobbs & Perger - Scotland Yard 1
Golden Dogs 1
Den ekstraordinære rejse 2
Historier fra det vilde vesten 1
Evergreen Mysterierne cover
Don Lawrence - Storm 03
Jok & Santullo - Fyrre kister
Kors & Klinge 2 Det blodige kors
Serpieri - Historier fra det vilde vesten 2
Lovecraft P.I. 2
Don Lawrence - Storm 04
Balcarce Zanotto - Cyber chronicals E-voke coverlayout
Far South 01 English E-voke cover layout

SPÆNDENDE NYHED TIL FANTASYFANS!

LIGE UDKOMMET! 

Det er os en stor fornøjelse endelig at kunne præsentere de to længe ventede album: "Mutanternes verden + ... " af Corben og Strnad og "H.G. Wells · Doktor Moreaus ø" af Dobbs og Fiorentino. 

Corben-albummet har allerede fået stor ros og en fem-stjernet anmeldelse og er til dato vores hurtigst sælgende album. Til fans af Corben kan vi også glæde jer med, at vi allerede senere i år udgiver hans gyser om det mytiske monster “Bigfoot".

I ØJEBLIKKET TRYKKES FIRE ALBUM

Første album i den morsomme serie om missionæren "Odilon Verjus" udkommer den 5. februar. Serien er skrevet af Yann og i en elegant streg tegnet af Laurent Verron og er på i alt 7 album. I denne første historie kommer Odilon og hans følgesvend, Laurent, på lidt af en opgave, da de dybt inde i Papua Ny Guineas jungle skal finde overlevende fra et flystyrt.

Vi glæder os til at udgive første album i den nye action/krimi-serie "Sienna" den 5. februar 2021.

Hovedpersonen Sienna er en ubarmhjertig og iskold kvinde, som er finansiel konsulent om dagen og lejemorder for CIA om natten. Hun lader sig involvere, da dekanen på Yale University, Roberto Solis, en dag findes myrdet på mystisk vis og begivenhederne tager fart.

Første del af to-bindsserien: "Leningrads helte" udkommer den 13. februar. Historien foregår i begyndelsen af den tyske invasion af Sovjet-Rusland, hvor fire russiske børn må flygte fra de fremstormende tyske tropper. En dramatisk fortælling om de fire børn, som må finde vej tilbage til Leningrad gennem fjendens linjer.

Tredje album i den klassiske og muntre serie “Barelli" af Bob de Moor udkommer 13. februar 2021. Barelli og hans ven, politikommisær Moreau, ankommer endelig til den tropiske ø, Nusa Penida, hvor de mener, at banditten og bagmanden fra sabotageaktionen opholder sig. De to helte kommer ud for mange forviklinger og det går ikke stille for sig!

I vores webshop er vi meget glade for at have indgået en lang række af forhandler-samarbejder. Derfor forhandler vi nu også album fra: Afart, Alvilda, Cobolt, Comic Factory, G. Floy Studio, Fabel, Forlaget Westh, High Heels Society, Tegneseriekompagniet, Zoom og snart belgiske BD Must. Skulle du savne et eller flere album fra disse forlag, så skriv til os på info@e-voke.dk så vi kan bestille det hjem til dig.

ENDNU FLERE ALBUM AT VÆLGE IMELLEM!

UDGIVELSERNE FOR 2021 ER VED AT VÆRE PÅ PLADS

På siden Kommende album" kan du se en oversigt over de album, vi har planlagt for 2021. Dels fortsætter vi den vidunderlige serie Den ekstraordinære rejse", som med sine første tre album er blevet utrolig populær. Stort set alle kontrakter og rettigheder er på plads, så vi kan fortsætte de mange serier, vi har påbegyndt. Samtidig udgiver vi flere helt nye album, blandt andet western-serien Giften", Far South" (der er tegnet af Leandro Fernandez, manden bag Netflix-filmen “The Old Guard"), Cyber Chronicles" samt flere andre.

Vi har lige skrevet kontrakt på en super flot og spændende fantasy-serie, skrevet af Gabriel Katz og tegnet af Stéphane Créty, der ikke tidligere er udgivet på dansk.

Hovedtitlen bliver “Kaosstenen" og snart vil flere sider og information om serien kunne ses under “Kommende udgivelser". 

DEN KLASSISKE SERIE “TEX" PÅ DANSK

Vi kender Serpieris “Historier fra det vilde vesten”, men han har også bidraget med et flot album med den klassiske og traditionsrige westernserie- og helt; Tex Willer. Vi udgiver derfor dette TEX-album til sommer næste år samtidig med album 3 af “Historier fra det vilde vesten”. Senere på året følger næste TEX album i serien, der er skrevet af Mauro Boselli og flot tegnet af Mario Alberti.

E-VOKE OG “STORM" I TROLDSPEJLET

Vi er utrolig stolte over at Storm album 1 "Dybets verden" anmeldes i DR's Troldspejlet. Jakob Stegelmann og Ida Rud giver albummet nogle super fine ord med på vejen og kalder bl.a. albummet for “nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23 ved at klikke på linket ovenfor.

WILLIAM VANCE SAMLEALBUM TIL SOMMER

Til sommer udgiver vi første samlealbum af den kendte tegner, William Vance. Første album er historierne om “Howard Flynn" – en klassisk og forrygende samling af historier om søhelte, pirater med mere! Serien forventes opfulgt med flere af Vances store serier (Ramiro, Ringo m.fl.) 

ENDELIG ER ARBEJDET I GANG PÅ EVERGREEN-TRILOGIEN AF PIERRE WININGER

Vi har af flere omgange måtte rykke udgivelsen af Evergreen mysterierne og udgivelsen sættes nu til marts. Trilogien følger journalisten Auguste Vaucanson, der undersøger nogle mærkværdige omstændigheder i starten af 1910'erne. Vi samler tre album i et lækkert hardback album sammen med spændende ekstra-materiale.

E-voke · Højsagervej 9 · 2500 Valby · Denmark

 

e-mail: info@e-voke.dk     tlf. (+45) 20 82 21 19     CVR: 40066667  

 

Copyright 2020 E-voke