Nyheder

EN ISNENDE SCIENCE FICTION SERIE – SKREVET AF BEC!

Der kommer masser af  science fiction fra E-voke... Især af en af tidens mest populære tegneserieforfattere, Christophe Bec, der også har skrevet "Eternum". Denne nye serie "Siberia 56" i tre album er tegnet af Alexis Sentenac og første album udkommmer den 17. september (i forbindelse med Art Bubble-festivalen i Aarhus).

DEN UDØDELIGE FORTÆLLING OM ROBIN HOOD...

En ny serie, som vi glæder os meget til, er "Nottingham". Man er selvfølgelig ikke i tvivl om at det er den gode gamle historie om Robin Hood, som får et nyt 'take' – flot tegnet af Benoît Dellac og skrevet af Vicent Brugeas & Emmanuel Herzet. Udgivelsen af seriens første album bliver 17. september (i forbindelse med Art Bubble i Aarhus).

AGENT 327 I FLOTTE SAMLEDE ALBUM PÅ VEJ!

hvoraf flere aldrig før er udgivet på dansk samt "Sagen om det knuste glas", plus selvfølgelig en masse interessant ekstramateriale. I alt et album på 200 sider!

SPÆNDINGSSERIEN SIENNA ER UDKOMMET

Den højspændte krimi/spionserie “Sienna” er nu komplet med de sidste album, der er udkommet. Serien omhandler først og fremmest Sienna, der er undercover CIA-agent, men også hendes veninde Garbriella. De første to album foregår på "hjemmebane" i USA, mens de to sidste fører os på en mission i Irak, og knytter sig på de virkelige og uhyggelige begivenheder, der omgav Irak-krigen.

STORM I KAMP FOR JORDEN!

Eventyret om Storm og Rødhår fortsættes i seriens sjette album og den vidunderlige "retro-science fiction"-serie med utrolig idérigdom. I "Nitronstrålernes hemmelighed" er der episke kampe om Jorden, forræderi, druknede byer – med statuer af Storm – og såmænd også de mystiske "Fiskemænd" som man ellers kun har mødt i album nr. 0 (seriens "pilot"-album).

DEN LONDON'SKE RØVERBANDE, GOLDEN DOGS, ER TILBAGE

Det tredje og stemningsmættede album i serien “Golden dogs – Dommer Aaron", er nu udkommet. De fire "gyldne hunde" har været spredt for alle vinde og prøver at genfinde hinanden. Men en uhyggelig modstander vil gøre alt hvad han kan for at udslette banden.

JAGTEN PÅ AZTEKERNES GULD NÆRMER SIG SIN AFSLUTNING

Det fjerde album i serien “Conquistador” er under udarbejdelse – og vil dermed afslutte en af E-vokes mest populære serier. Et eventyr som få, der blander den virkelige historie med fiktion på fantastisk vis.

AFSTED PÅ DEN EKSTRAORDINÆRE REJSE IGEN

Det fjerde album i serien “Den ekstraordinære rejse” er udkommet. Igen er det børnene, Emilien og Noémie, som hvirvles ind i et forrygende eventyr. Al Capone (som vi mødte i album 3) er ved at forske i nogle hemmelige figurer på sin base i Alcatraz på vegne af den amerikanske stat og skal have børnenes hjælp. Ja, man kan kun elske den fantasifulde historie og de helt vidunderlige tegninger i serien.

ET AF KRIGENS STORE MYSTERIER

Albummet “Argentina” leger med tanken om, hvad der blev af Hitler i '45...  Virker stregen bekendt? Ja, så er det ikke så sært – for albummet er skabt af Lele Vianello, som har assisteret Hugo Pratt.

PANTERNE VISER KLØER

Det klassiske og andet album i serien “Panterne” er udkommet. Serien er skrevet af Greg og tegnet af Aidans (som også tegnede "Bernard Prince" album 16 og 17). Det er forfriskende og underholdende at læse pigebandens nye bedrifter – og her gælder det om at få opklaret, hvem og hvad der er bag "Manden uden ansigt".

FANTASTISK KORSRIDDER-EVENTYR. ENDELIG PÅ DANSK!

"Rodric" udgør album 2 af William Vances mange forskellige serier med forskellige heltekarakterer. Det første album med samlede historier var de komplette eventyr med søhelten "Howard Flynn" – og her følger et tilsvarende flot og komplet album af Vance, der handler om korsridderen "Rodric" – der som noget helt særligt aldrig har været udgivet på dansk før!

ET POPULÆRT FANTASY ALBUM

Tyve og trolde” er en vidunderlig fantasyserie i tre album og handler om en skjult verden, hvor fantastiske skabninger har søgt tilflugt. Den snedige tyv, Dellric Twotter, indblandes i et større eventyr, da et menneske pludselig dukker op. Et overdådigt album med hele 88 siders skønne tegninger. Tegneren Ken Broeders kendes også for serien “Hinsides stenen" og serien "Tyndall”.

NY SPION- OG KRIMISERIE I TO ALBUM

Vi er meget stolte af at kunne få Barbaren Groo tilbage på dansk! Ikke siden der udkom otte hæfter med harm i midtfirserne har denne "store krigers" morsomme tosserier været at finde herhjemme.
Albummet er helt umiskendeligt tegnet af Sergio Aragonés, der også er kendt som én af de meget karakteristiske tegnere af vittighedsstriber til det legendariske amerikanske satiremagasin "MAD".

RØDSKÆG GØR IGEN HAVENE USIKRE!

Efter mange læserhenvendelser fortsætter E-voke snart serien om den navnkundige pirat, “Rødskæg”! Det er hensigten at fans af serien må forudbestille  sit album for at sikre den helt særlige series succes.

WILLS NOK BEDSTE ALBUM

Et læserforslag som har kunnet opfyldes, er det smukke album: Det 30. bogstavog måske endda én af tegneren, Wills, allerfineste præstationer. Det er historien om en drengs opvækst på et bordel og oplevelser i det gryende nazityskland. Udgives i 2023.

MAGISKE MAGILINE!

Anden del af én af vores mest populære tegneserier blandt de yngre læsere, "Magiline" er nu udkommet.
Det vidunderlige og smukke Harry Potter-agtige eventyr fortsætter og Magiline er ved at finde ud af,, hvad det er for et magisk væsen hun måske selv er!

Samtidig har vi et 3. oplag på vej af seriens første album, så også nye læsere kan få starten med.

TRE KLASSIKERE AF BOB DE MOOR I UDSIGT!

En helt vidunderlig samling af tre forskellige album, der er skevet og tegnet af Bob De Moor (som jo kendes for at være Hergés assistent, men især for sin serie, "Barelli"). Albummet “Krig i kosmos” er tegnet i 1948-1949, så man både får et herligt kig ind i den tids forestillinger om rumrejser, men også tegninger i den mest charmerende og klassiske stil. Ifølge den belgiske udgiver, som har gjort det muligt for E-voke at udgive serien, fortælles det at man i "Mirakelskibet" får indblik i De Moors begejstring for gamle sejlskibe og at "Ferskvandspiraterne" skulle være noget af det bedste fra hans hånd.

EPISK FANTASYSERIE PÅ VEJ

Som en helt særlig stor nyhed kan vi glæde fantasy-genrens mange fans med at man nu for første gang på dansk vil kunne læse én af de helt store fortællinger; nemlig Michael Moorcocks “Elric”!

Denne serie udkom oprindeligt som noveller og siden som bogserie i 1972 og har været til stor inspiration for mange  – blandt andet har "Elric” endda været en karakter i det første  regelsæt til “Advanced Dungeons & Dragons”. Første album, “Rubintronen”, udkommer i starten af 2023.

EN SCIENCE FICTION-ANTOLOGI AF MAKKER-PARRET ZANOTTO OG  BALCARCE

Med stor begejstring udgives endnu et værk af Juan Zanotto og Emilio Balcarce – teamet bag "Cyber Chronicles” (som vi også næste år vil udgive næste del af). Udgivelsestidspunktet for "Hypernova" ses under "Kommende album".

WESTERNSERIEN LONESOME PÅ VEJ IGEN

Tegneren Swolfs er manden bag “Lonesome” og i øvrigt også kendt for serien "Durango". Her har vi andet album på vej med serien om den navnløse cowboy, der sikrer retfærdighed mellem de magtulde bankmænd, store kvægbaroner og almindelige borgere – i en tid med mange spændinger, som ligger kort før den amerikanske borgerkrig.

JULES VERNES UDØDELIGE HISTORIER

I rækken af de nok fire mest populære historier som Jules Verne har skrevet, er de første to udkommet: "Jorden rundt i 80 dage" og "En verdensomsejling under havet". De  efterfølgende forventes udgivet i 2023.

NY DYSTOPISK SCIENCE FICTION: TÅRNET

Til næste år påbegynder vi også sci-fi serien i tre album; "Tårnet", som er en post-apokalypisk serie. Efter en bakterie har udryddet det meste af menneskeheden er der kun 2.746 indbyggere tilbage på jorden. De bor i et højhus, hvor alt styres af en kunstig intelligens...

E-VOKE I TROLDSPEJLET

Troldspejlet og Jakob Stegelmann har et par gange taget album fra E-voke under kyndig behandling. Første gang med "Storm" album nummer 1, "Dybets verden" , hvor albummet fik fine ord med på vejen: “Nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23.


Som nyeste udgivelse har Troldspejlet i deres podcast en meget fin og interessant anmeldelse og  gennemgang af "Pandoras Øjne" af Manara, som kan høres HER og omtales fra 24:46 til 35:03.

Spionserien "Brik i et farligt spil" har afsæt i anden verdenskrig og den efterfølgende farlige kolde krig og de to stormagters rumkapløb. Begge seriens album udgives samtidig i januar 2023.