Nyheder

AFSTED PÅ DEN EKSTRAORDINÆRE REJSE IGEN

Det fjerde album i serien “Den ekstraordinære rejse” udkommer den 8. juli og igen er det børnene, Emilien og Noémi, som hvirvels ind i et forrygende eventyr. Al Capone (som vi mødte i album 3) er ved at forske i nogle hemmelige figurer på sin base i Alcatraz på vegne af den amerikanske stat og skal have børnenes hjælp. Ja, man kan kun elske den fantasifulde historie og de helt vidunderlige tegninger i serien.

PANTERNE VISER KLØER

Det klassisk og andet album i serien; “Panterne” udkommer den 8. juli. Selv om det er skrevet af Greg og tegnet af Aidans (som også tegnede "Bernard Prince" album 16 og 17) for mange år side, så er det forfriskende og underholdende at læse pigebandens nye bedrifter – og her gælder det om at få opklaret, hvem og hvad der er bag "Manden uden ansigt".

NYHED! HELE TRE KLASSIKERE AF BOB DE MOOR

Et helt vidunderlig samling af tre forskellige album der er skevet og tegnet af Bob De Moor (som jo kendes for at være Hergés assistent, men især for sin serie, "Barelli". Albummet “Krig i kosmos” er tegnet i 1948-1949, så man både får et herligt kig ind den tids forestillinger om rumrejser, men også tegninger i den mest charmerende og klassiske stil. I følge den belgiske udgiver, som har gjort det muligt for E-voke at udgive serien fortæller at man i "Mirakelskibet" får indblik i De Moors begejstring for gamle sejlskibe og at "Ferskvandspiraterne" skulle være noget af det bedste fra hans hånd.

Det er en fornøjelse at kunne præsentere en utroligt velskrevet og spændende ny krimiserie! "Verhovens afdeling" er baseret på en fransk bestseller-bogserie, der som omdrejningspunkt har en drevne politikommissær, Verhoeven. I seriens første album er en bombe-mand på spil og har placeret syv bomber i Paris og truer med at sprænge en hver dag. Uret tikker for Verhoeven! Udgives sidst i juli.

DEN ANMELDERROSTE, MØRKETS FYRSTE...

En af litte-raturhistoriens største klassikere, nemlig "Dracula" udkom tidligere i år og er en fuldstændig fantastisk fortolkning, der emmer af gotisk mystik. Albummet af tegnet af Georges Bess. Fra alle anmeldere, vi kender til  har dette album været noget af det mest roste og har opnået mange stjerner. Nogle af anmeldelserne kan ses under albummet i webhshoppen.

Som en helt særlig stor nyhed kan vi glæde fantasy-genrens mange fans med at man nu for første gang på dansk vil kunne læse én af de helt store fortællinger; nemlig Michael Moorcocks “Elric”!

Denne serie udkom oprindeligt som noveller og siden som bogserie i 1972 og har været til stor inspiration for mange  – blandt andet har "Elric” endda været en karakter i det første  regelsæt til “Advanced Dungeons & Dragons”. Første album, “Rubintronen” udkommer i starten af 2023.

EPISK FANTASY-SERIE PÅ VEJ

STORM I KAMP FOR JORDEN!

Storm og Rødhår kæmpede sig i seriens fjerde album gennem "Det grønne helvede". Men jordens nye herskende race, azurierne, ved at Storm og Rødhår må fanges for enhver pris, da de udgør en stor fare for deres greb om jordens befolking. Men det vil snart udvikle sig til at blive til "Kampen om jorden". Seriens sjette album udkommer i juli!

Albummet “Argentina” leger med tanken om, hvad der blev af Hitler i '45...  Og er der noget bekendt ved stregen? Ja, så er det ikke så sært – for albummet er skabt af Lele Vianello, som har assisteret Hugo Pratt.

Dette album udkom den 9. april (som jo datomæssigt har en kobling til denne mørke historie).

FANTASTISK KORSRIDDER-EVENTYR. ENDELIG PÅ DANSK!

"Rodric" udgør album 2 af William Vance mange forskellige serier med forskellige heltekarakterer. Det første album med samlede historier var de komplette eventyr med søhelten "Howard Flynn" – og her følger et tilsvarende flot og komplet album af Vance, der handler om korsridderen "Rodric" – der som noget helt særligt aldrig har været udgivet på dansk før!

ENDELIG ER DE BILSMADRENDE HELTE, AL & BROCK TILBAGE

Al & Brock” er igen på banen (og til fare for alt og alle!). Et klassisk album med to historier samlet i et flot hardback album. Disse historier har før kun været at læse i "Supertempo"-bladet. I første historie er de to helte ufriviligt indblandet i et større komplot, hvor de er byttet i "Den djævelske jagt". Anden historie er "For fuld udbblæsning", hvor en række forbrydelser skal opklares!

ET POPULÆRT FANTASY ALBUM

Tyve og trolde” er en vidunderlig fantasyserie i tre album og handler om en skjult verden, hvor fantastiske skabninger har søgt tilflugt. Den snedige tyv, Dellric Twotter, indblandes i et større eventyr, da et menneske pludselig dukker op. Et overdådigt album med hele 88 siders skønne tegninger. Tegneren Ken Broeders kendes også for serien “Hinsides stenen" og serien "Tyndall”.

Anden del af én af vores mest populære tegneserier blandt de yngre læsere, "Magiline" er nu på vej!
Det vidunderlige og smukke Harry Potter-agtige eventyr fortsætter og Magiline er ved at finde ud af, hvad det er for et magisk væsen hun måske selv er!

Samtidig har vi et 3. oplag på vej af seriens første album, så også nye læsere kan få starten med.

RØDSKÆG GØR IGEN HAVENE USIKRE!

Efter mange læserhenvendelser fortsætter E-voke snart serien om den navnkundige pirat, “Rødskæg”! Det er hensigten at fans af serien må forudbestille  sit album, for at sikre den helt særlige series succes.

WILLS NOK BEDSTE ALBUM

Et læserforslag som har kunnet  opfyldes, er det smukke album: Det 30. bogstavog måske endda én af tegneren, Wills allerfineste præstationer. Det er historien om en drengs opvækst på et bordel og oplevelser i det gryende nazityskland. Udgives i 2023.

E-VOKE UDGIVER AGENT 327 I FLOTTE SAMLEDE ALBUM!

Dette første album i denne  serie vil indeholde flere korte historier, der ikke før er udgivet på dansk samt "Sagen om det knuste glas", plus selvfølgelig  en masse interessant ekstramateriale.

Det er en stor ære at have udgivet den nærmest legendariske tegner Juan Giménez. Albummet "Den mærkelige sag om Roy Ely og andre historier” er et formidabelt album, som samler en lang række af korte historier, der især er science fiction noveller af mere eller mindre bizar art! Er udkommet.

EN AF DE STORE MESTERTEGNERE: GIMÉNEZ

MERE SCIENCE FICTION – SKREVET AF BEC!

Der kommer masser af  science fiction fra E-voke... Af en af tidens mest populære tegneserieforfattere, Christophe Bec, der også har skrevet "Eternum". Den nye serie "Siberia 56" er tegnet af Sentenac og første album udkommmer i slutningen af 2022!

Spion-serien "Brik i et farligt spil" har afsæt i anden verdenskrig og den efterfølgende farlige kolde krig og de to stormagters rumkapløb. Serien udgives i 2023.

NY SPION OG KRIMI SERIE I TO ALBUM

E-VOKE I TROLDSPEJLET

Troldspejlet og Jakob Stegelmann har et par gange taget album fra E-voke med i deres programmer. Første gang med "Storm" album 1 "Dybets verden" , hvor albummet fik fine ord med på vejen: “nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23.
Som nyeste udgivelse har Troldspejlet i deres podcast en meget fin og interessant anmeldelse og  gen-nemgang af "Pandoras Øjne" som kan høres HER og omtales fra 24:46 til 35:03.

EN SCIENCE FICTION ANTOLOGI AF MAKKER-PARET ZANOTTO OG  BALCARCE

Med stor begejstring udgiver endnu et værk af Juan Zanotto og Emilio Balcarce – teamet bag "Cyber Chronicles” (som vi også i år vil udgive næste del af). Udgivelsestidspunktet for "Hypernova" er nov. 2022.

JULES VERNES UDØDELIGE HISTORIER

I rækken af de nok fire mest populære historier som Jules Verne har skrevet er nu udkommet de første to: "Jorden rundt i 80 dage" og "En verdensomsejling under havet". De to efterfølgende forventes i 2023.

MIN FØRSTE TEGNESERIE

En mini-serie med tegneserier for de mindste "læsere", som er ikke bare sød, men kan bidrage til at man som helt lille vil kunne opleve glæden ved at læse (uden at kunne det!). Børn kan følge handlingen gennem billeder, men albummene indeholder også tegne-øvelser samt selve eventyret som letlæst tekst – enten til barnet selv, når man har lært at læse, eller som en fin godnathistorie!

NY DYSTOPISK SCIENCE FICTION: TÅRNET

Til næste år påbegynder vi også sci-fi serien i tre album; "Tårnet", som er en post-apokalypisk serie. Efter en bakterie har udryddet det meste af menneskeheden er der kun 2.746 indbyggere tilbage på jorden. De bor i et højhus, hvor alt styres af en kunstig intelligens...


DEN LEGENDARISKE BUESKYTTE FRA SHERWOOD-SKOVEN... EN NYHED FRA E-VOKE: NOTTINGHAM

En ny serie, som vi glæder os meget til, er "Nottingham". Man er selvfølgelig ikke i tvivl om at det er den gode gamle historie om Robin Hood, som får et nyt 'take' – flot tegnet af Benoît Dellac og skrevet af Vicent Brugeas & Emmanuel Herzet. Udgivelsen forventes udgivet til efteråret 2022.