Nyheder

Nyheder fra forlaget:

FIRE NYE ALBUM UDGIVES 31. MARTS!

Odilon Verjus 1 - cover_e-voke front
Mutanternes verden_cover_E-voke
Leningrads Helte 1 cover - E-voke_
HG Wells 1 Doktor Moreaus Ø
Sienna 1 E-voke
Barelli 3 E-voke
Panterne 1_forside
Den ekstraordinære rejse 3
Al & Brock - Samlealbum 2
Magiline 1
Skammen og det glemte 1
Conquistador 1
Don Lawrence - Storm 2
Rovdyr 1
ASTIER - Giften 1
Camboni og Filippi - Den ekstraordinære rejse
Narcisse cover E-voke
Wininger - Victor Billetdoux
Dobbs & Perger - Scotland Yard 1
Golden Dogs 1
Den ekstraordinære rejse 2
Historier fra det vilde vesten 1
Evergreen Mysterierne cover
Don Lawrence - Storm 03
Jok & Santullo - Fyrre kister
Kors & Klinge 2 Det blodige kors
Serpieri - Historier fra det vilde vesten 2
Lovecraft P.I. 2
Don Lawrence - Storm 04
Balcarce Zanotto - Cyber chronicals E-voke coverlayout
Far South 01 English E-voke cover layout
Skyggerne over Sierra Madre cover 1_RGB_low

Nu kan du glæde dig til anden del af den storslåede sci-fi-serie “Eternum”! Det private rumkonsortium, CEES, undersøger fortsat den mystiske sarkofag, mens gigantiske kosmiske stråler farer gennem rummet. Albummet er flot og filmisk tegnet af Jaouen Salaün og med historie af en af Frankrigs i øjeblikket måske mest anerkendte tegneserieforfattere, Christophe Bec. 

Nu påbegynder vi endelig udgivelsessamarbejdet med det belgiske forlag, BD Must. Første album er del af serien “Skyggerne over Sierra Madre“, der er en moderne western –  og som fortæller en dramatisk og stemningsfuld historie med stærke karakterer. Den kan måske minde lidt om en af øjeblikkets nye og populære western-film: “News of the World” (med Tom Hanks). Serien er i tre album og udkommer over de næste tre måneder.

“Storm”-serien fortsætter nu med album tre i serien, “Ørkenfolket”, som aldrig er set på dansk før. Storm og Rødhår befinder sig i en gloende saltørken, men det varer ikke længe, før de finder ud af, at de absolut ikke er alene og at skumle personer snart vil fange dem... Dette er den første historie af forfatteren Dick Matena og er som altid eminemt tegnet af Don Lawrence i hans klassiske retro sci-fi-stil. 

I “Apokalypse“ er selveste Gud på vej mod jorden – eller er han? Et enormt rumskib har i hvert fald kurs direkte mod Atlanterhavet og alverdens troende valfarter til. Arkæologen Augustin Feder får til opgave at undersøge det enorme fartøj, mens militæret er overbevidst om, at en udenjordisk magt planlægger en invasion...

I vores webshop har vi en lang række album fra: Afart, Alvilda, Cobolt, Comic Factory, G. Floy Studio, Fabel, Forlaget Westh, High Heels Society, Tegneseriekompagniet, Zoom og snart belgiske BD Must. Vi vil ikke nødvendigvis have samtlige udgivelser fra disse forlag, men skulle du savne et eller flere album, så skriv til os på info@e-voke.dk så vi kan bestille det hjem til dig.

MANGE ALBUM AT VÆLGE IMELLEM!

ÅRETS FØRSTE UDGIVELSER

Milo Manara er en legende og en af de mest anerkendte tegnere i verden, så det er en kæmpe ære, at vi har fornøjelsen af at udgive et af hans nyere værker: “Pandoras øjne” fra 2007.

Stilen i albummet er umiskendeligt hans, men handlingen i dette album bærer mere præg af at være en krimi, end de album han ellers er kendt for.

Albummet udgives som et flot hardback album allerede til november.

KONTRAKT PÅ NY SERIE: DEN SIDSTE DETEKTIV

Vi er meget stolte af have indgået kontrakt på et nyt, moderne actionalbum: "Den sidste detektiv"! Albummet er skrevet og tegnet af de to chilenere Claudio Alvarez og Geraldo Borges, som ikke før har været udgivet på dansk. Albummet er en fed blanding af krimi, sci-fi og spænding og udgives i starten af 2022. Husk, at du på siden Kommende album" kan se en oversigt over alle de album, vi har planlagt.

SPÆNDENDE NYHED TIL FANTASYFANS!

Vi har skrevet kontrakt på en super flot og spændende fantasy-serie skrevet af Gabriel Katz og tegnet af Stéphane Créty, der ikke tidligere er udgivet på dansk. 

DEN KLASSISKE SERIE “TEX" PÅ DANSK

Vi kender Serpieris “Historier fra det vilde vesten”, men han har også bidraget med et flot album med den klassiske og traditionsrige westernserie- og helt; Tex Willer. Vi udgiver derfor dette TEX-album til sommer næste år samtidig med album 3 af “Historier fra det vilde vesten”. Senere på året følger næste TEX album i serien, der er skrevet af Mauro Boselli og flot tegnet af Mario Alberti.

E-VOKE OG “STORM" I TROLDSPEJLET

Vi er utrolig stolte over at Storm album 1 "Dybets verden" anmeldes i DR's Troldspejlet. Jakob Stegelmann og Ida Rud giver albummet super fine ord med på vejen og kalder bl.a. albummet for “nostalgi på en fantastisk underholdende måde". Anmeldelsen kan høres fra ca. 24:10 til 31:23 ved at klikke på linket ovenfor.

WILLIAM VANCE SAMLEALBUM TIL SOMMER

Til august udgiver vi første samlealbum af den kendte tegner, William Vance. Første album er historierne om “Howard Flynn" – en klassisk og forrygende samling af historier om søhelte, pirater med mere! Serien forventes opfulgt med flere af Vances store serier (Rodric, Ramiro, Ringo m.fl.) 

SPANSKE ALTUNA KOMMER ENDELIG OGSÅ PÅ DANSK!

Horacio Altuna er udkommet flere gange på dansk, men det ligger mange år tilbage (med bl.a. “Den sidste chance” og “Loco”. Altuna er dog også kendt for at kunne tegne smukke kvinder og har lavet en lang række af erotiske noveller til “herremagasinet”, Playboy. Disse noveller samt skitser og andet ekstramateriale kommer fra os i tre deluxe album, som vi glæder os meget til at udgive. Det første album, ”Voyeur” udgives i december i år.