Kontakt

FORLAGETS AMBITIONER

I forlængelse af det med at genoplive tegnserier på dansk har vi  et ønske om at udgive et bredt spektrum af spændende kvalitetstegneserier, som både kan underholde og give gode læseoplevelser. Derfor udgiver vi både nye album fra en lang række europæiske og nord- og sydamerikanske forlag, men skaber også nye tegneserier med glemt materiale (eksempelvis “Historier fra det vilde vesten”, “Victor Billetdoux” og “Evergreen mysterierne”). Vores tegneserier vægter vi at sælge via vores webshop samt hos udvalgte tegneserie- og specialbutikker.


BAG OM E-VOKE

Vi, Lea og Lars, etablerede E-voke i 2018 ud fra vores fælles livslange passion for bøger og tegneserier. Jeg, Lea, har før drevet webshop og Lars har en baggrund som uddannet grafiker. Vi er desuden begge uddannede cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Karls Universitetet i Prag, Tjekkiet. 

Vi startede E-voke med en drøm om blot at udgive ét album som Kickstarter-projekt, men er gradvist vokset til et regulært forlag. 

Lea og Lars interviewes af Dennis Jacob Rosenfeld fra Fantask og foræller om E-voke, om os og vores udgivelser.

UDSOLGTE ALBUM

Vi prioriterer at udgive forholdsvis begrænsede oplag og derfor hænder det af og til, at særligt populære album bliver udsolgt. Foreløbig er en håndfuld album altså udsolgte og fremgår derfor ikke af vores webshop. Hvis vi får mange forespørgsler på nogle af disse titler kan vi dog overveje at trykke et nyt oplag.

Fire eksempler på udsolgte E-voke album: 1212, Scotland Yard 1 og 2 samt Lovecraft P.I. 1 (som vi pt. overvejer et genoptryk ad)

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail er du meget velkommen til at tilmelde dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om måneden (og ikke straks ved tilmelding).

 
 
 

KØBS- OG HANDELSBETINGELSER HOS E-VOKE

Her kan du læse “alt det med småt", som også fremgår ved køb i vores webshop. Læs HER.

E-VOKES MILJØPOLITIK

Vi ønsker at tage hensyn til miljøet og undlade at belaste CO2-udledningen mere end højst nødvendigt. Så vi får trykt i Danmark og i mindre oplag. Først plantede vi træer for hver udgivelse og det første træ blev et kirsebærtræ tilegnet Pierre Wininger (Victor Billetdoux-trilogien). Vi plantede mange træer, men nu donerer vi istedet til  Den Danske Naturfond og får bevaret 1m2 naturgrund for hver udgivelse.

Kirsebærtræet tilegnet tegneren Pierre Wininger sat i april, 2019.

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM OG PINTEREST

OM ANMELDEREKSEMPLARER

Vi får mange henvendelser om at anmelde vores album, men giver kun anmeldereksemplarer i meget begrænset omfang. 

Som anmelder må man være indstillet på, at hvis man mod forventning ikke offentliggør sin anmeldelse, så vil man efterfølgende modtage et girokort/en faktura på det givne album.