Købs- og leveringsbetingelser

KØBS- OG HANDELSBETINGELSER HOS E-VOKE

 

1. PRISER FOR FORSENDELSE 

 

E-voke tilbyder levering med Post Nord og der kan ved bestilling vælges om din bestilling ønskes sendt til din privatadresse/anden adresse eller til et Post Nord udleveringssted. Skriv gerne en bemærkning i kommentarfeltet, når du bestiller, hvis du ønsker din ordre leveret til et specifikt udleveringssted, og vi vil forsøge at efterleve ønsket, hvis det er muligt.

 

1.1. LEVERING TIL ADRESSER I DANMARK

 

Levering til danske adresser (til privatadresser eller et Post Nord udleveringssted) koster 29,– og vil blive pålagt din bestilling inden du gennemfører denne.

 

Hvis du ønsker din ordre leveret til et Post Nord udleveringssted, skal du vælge muligheden "Post Nord MyPack Collect" og hvis du ønsker din ordre leveret til din privatadresse/anden adresse end et udleveringssted, skal du vælge muligheden "MyPack Home". Vi kan også levere til arbejdspladser, men så bedes dette noteret i bemærkningsfeltet ved bestilling.

 

Det er også muligt at afhente din bestilling på vores forlagsadresse. Dette kan vælges ved bestilling, hvorefter vi efterfølgende sender en e-mail for at aftale afhentningstidspunkt. 

 

1.2. LEVERING TIL ADRESSER I UDLANDET

 

Ved levering til adresser i udlandet har vi følgende prisintervaller:


Færøerne:


Ordre ml. 0-4.99 kg: 259,–


Ordre fra 5 kg: 506,–Norge:


Ordre ml. 0-1.99 kg: 129‚–


Ordre ml. 2-4.99 kg: 238‚–


Ordre ml. 5-9.99 kg: 299,–


Ordre ml. 10-18 kg: 429‚–


Vi leverer som udgangspunkt til et udleveringssted, men der kan forekomme leveringer til privatadresse, hvis førstnævnte ikke har været muligt.Frankrig, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland:


Ordre ml. 0-1.99 kg: 129‚–


Ordre fra 2 kg: 238‚–USA: 570‚–Øvrig udland: information følger2. RETURPOLITIK

Kontakt E-voke.dk, før du returnerer en vare.

Du kan returnere en vare inden for 14 dage efter dit køb. Varen skal være ulæst og i ubrugt stand og vi modtager kun album retur, såfremt de er emballeret og sendt retur i stærke papkurverter (dvs. ikke bobleplastkurverter). Hvis varen er brugt, ødelagt eller bærer præg af slidtage/stød under tilbageleveringen bliver varen ikke refunderet. Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger sammen med returpakken og om muligt forsyne os med et trackingnummer og en kort beskrivelse af din sag.

E-voke.dk anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen, hvis der er behov for det. Om tilbagebetaling fra e-voke.dk, se punkt 3. 

 

2.2. RETURNERING

Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du skal sende din vare til: E-voke.dk, Valby, 2500, Højsagervej 9, Danmark.

Du vil være ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor og hvornår vi har modtaget varen retur.

Hvis du sender en vare med en værdi på mere end DKK 500,-, bør du sende den som pakke, så den kan spores, eller købe leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager returforsendelsen.

 

2.3. UAFHENTEDE PAKKER, SOM RETURNERES TIL E-VOKE

Hvis du ikke har afhentet din pakke fra et posthus eller afhentningssted indenfor tidsfristen, således at den returneres til E-voke, med henblik på at fortryde dit køb kan dette godt lade sig gøre. Dog vil der ved tilbagebetaling af købssummen blive modregnet de to portoudgifter (det vil sige udgifterne til at sende pakken til modtager og retur til E-voke). Dette gælder også selvom et køb har været “uden fragt". Det samlede beløb, som modregnes, udgør kr. 98‚-. Du vil få besked om tilbagebetalingen via den e-mail-adresse, som du har anført på din bestilling.


3. TILBAGEBETALINGSPOLITIK

Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået mere end 14 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

 

3.1. TILBAGEBETALINGER

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.

Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

 

3.2. DELVISE TILBAGEBETALINGER

I visse situationer ydes kun delvise tilbagebetalinger (hvis relevant): Bøger med tydelige brugspræg. En vare, der ikke er i den oprindelige stand, som er ødelagt eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl. Varer, der returneres mere end 14 dage efter leveringen.

 

3.3. FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på info@e-voke.dk.

 

3.4. OMBYTNINGER

Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på info@e-voke.dk og sende din vare til: E-voke.dk, Valby, 2500, Højsagervej 9, Danmark. Varer købt på særlige tilbud (eksempelvis som 2. sortering) ombyttes ikke, da det som navnet angiver, er album med mindre skrammer/fejl.


4. FORTROLIGHEDSPOLITIK

 

4.1. HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?

Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.

Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.

 

4.2. MAILMARKETING

Med din tilladelse og via opskrivning sender vi nyhedsmails om kommende og nye udgivelser og andre opdateringer.

 

4.3. SAMTYKKE

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

 

4.4. TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på info@e-voke.dk.

 

4.5. ONE.COM

Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.

 

4.6. BETALING

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 4.8.

 

4.7. TREJDEPARTSTJENESTER

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.

 

4.8. LINKS

Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

 

4.9. SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

 

4.10. MYNDIGHEDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.


5. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt. Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.